בצלצלי שאלוט

לבצלצלי השאלוט יש טעם עדין ומתוק, נגיעה רכה של חריפות וארומה מדהימה. הם קטנים ואסטתיים, פותחים טעמים ומשדרגים בקלילות כל רוטב או תבשיל. הם טעימים במיוחד מקורמלים או צלויים, וישתלבו נהדר עם בשרים, מרקים, פסטות ומאפים.

השאלוט שלנו גדל
בתנאים שלו

ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..

טעם עדין ומתוק, נגיעה רכה של חריפות וארומה מדהימה

ערכים תזונתיים

אנרגיה (קלוריות)

חלבונים (גרם)

פחמימות (גרם)

סך השומנים (גרם)

כולסטרול (מ״ג)

נתרן (מ״ג)

100 גרם

72

2.5

16.8

0.1

0

12

הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל

השאלוט שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.