אפונה מונבטת

פולי אפונה מונבטים, ארוזים, טריים ומוכנים לשימוש. עשירים בחלבון, סידן, ברזל ומקור מעולה לחומצה פולית. יש להם טעם מתקתק, אפשר לאכול אותם טריים, להוסיף לסלטים, להכין מהם פלאפל או מרקים משגעים.

האפונה שלנו גדלה
בתנאים שלה

ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..

פולי אפונה מונבטים, ארוזים, טריים ומוכנים לשימוש

ערכים תזונתיים

אנרגיה (קלוריות)

חלבונים (גרם)

פחמימות (גרם)

סך השומנים (גרם)

כולסטרול (מ״ג)

נתרן (מ״ג)

100 גרם

124

8.8

27.1

0.68

0

20

הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל

האפונה שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.