נבטים סיניים
תעשו הרבה כבוד לנבטים הכי בשרניים, עסיסיים ופריכים בעמק המעיינות! מוסיפים ניחוח של אסיה וקראנץ' של טריות לכל סלט, כריך ואפילו שייק. הם הנבטים היחידים שמתאימים לתבשילים ומוקפצים, וכדי לשמור עליהם הכי טריים – ממליצים על בישול של לא יותר מ-2 דקות.
הנבטים שלנו גדלים
בתנאים שלהם
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
קל להוסיף קראנץ' של טריות לתבשילים ומוקפצים
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
30
3
5.9
0.2
0
6
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
הנבטים שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.
דרך חדשה לארוז… נבטים
האריזה העוטפת
טריות שאפשר לטעום
את המוצר עוטפות שכבות של ניילון למינט שיחד ממזערות כניסה של אוויר ולחות ושומרות על איכות וטריות.
להביא את השדה הביתה
חרירי לייזר חד כיווניים עוזרים לאריזה לנשום כלפי חוץ, משחררים אוויר מיותר ומבטיחים טריות בשיא גם אחרי שהמוצר בילה כמה ימים במקרר.
מגש להגנה כפולה
מגש שהופך את העטיפה לאחר הפתיחה לנוחה יותר ומוסיף הגנה מלכלוך, פגיעה ונזקים.