נבטי אלפלפא

נבטי אלפלפא, או במילים אחרות: מה שמדמיינים כשחושבים על נבטים. יש להם טעם עדין, וקריספיות ממכרת. כדי ליהנות מכל היתרונות הבריאותיים שהם מביאים כדאי לאכול אותם טריים. ההמלצות שלנו? סלט נבטים וכרוב אסייאתי, כריכים מרשימים וסלטי גינה קוצרי מחמאות.

הנבטים שלנו גדלים
בתנאים שלהם

ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..

טעם עדין, קריספיות ממכרת והמון יתרונות בריאותיים

ערכים תזונתיים

אנרגיה (קלוריות)

חלבונים (גרם)

פחמימות (גרם)

סך השומנים (גרם)

סיבים תזונתיים (גרם)

כולסטרול (מ״ג)

נתרן (מ״ג)

100 גרם

149

6.36

33.06

0.5

2.1

0

17

הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל

הנבטים שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.

דרך חדשה לארוז… נבטים

האריזה העוטפת

טריות שאפשר לטעום

את המוצר עוטפות שכבות של ניילון למינט שיחד ממזערות כניסה של אוויר ולחות ושומרות על איכות וטריות.

להביא את השדה הביתה

חרירי לייזר חד כיווניים עוזרים לאריזה לנשום כלפי חוץ, משחררים אוויר מיותר ומבטיחים טריות בשיא גם אחרי שהמוצר בילה כמה ימים במקרר.

סלסלה להגנה כפולה

סלסלה לעטיפה נוחה לאחר הפתיחה והגנה מפני לכלוך, פגיעה ונזקים.