חמציץ
החמציץ הוא צמח בר שנפוץ בארץ, והוא משמש כמרכיב בסלטים ירוקים, כתיבול לדגים (במיוחד לבנים), ומוכר במיוחד כמילוי לבורקס. החמציץ מוסיף חמצמצות רעננה לכל מאכל, והוא נחשב בעל סגולות רפואיות להרגעת מערכת העיכול.
החמציץ שלנו גדל
בתנאים שלו
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
מוסיף עומק וחמצמצות רעננה לכל מנה
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
סיבים תזונתיים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
149
6.36
33.06
0.5
2.1
0
17
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
החמציץ שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.
דרך חדשה לארוז… חמציץ
האריזה הטכנולוגית
טריות בכל פעם מחדש
טרי זה הכי טעים. זו בדיוק הסיבה שארזנו את את המוצר שלנו ככה:
אריזה מחבקת, עוטפת עם טכנולוגיה ששומרת על טריות וחיי מדף ארוכים.
טכנולוגיה בשקית
חרירים זעירים לשחרור אוויר וטכנולוגיית אנטי פוג שמונעת התאספות של אדים וטיפות מים, מושכת אותם לדפנות כדי שלא יסתירו או יהרסו את היופי שנמצא בפנים.
מחזירים אהבה לסביבה
האריזה שלנו שומרת לא רק הטריות אלא גם על הסביבה ומיוצרת משרף עצים, בטוחה למגע עם מזון ועומדות בכל התקנים הנדרשים, ומעבר.