תרד טורקי
לתרד הטורקי, שידוע גם כ"תרד בלאדי" יש טעם אדמתי עמוק ומרקם בשרני והוא נהדר כמילוי למאפים, פשטידות וגם בסלטים טריים (לא צריך לחלוט או להקפיץ אותו לפני שאוכלים). הוא עשיר בויטמין A, חומצה פולית וויטמין C וגם מקור מצוין לסיבים תזונתיים חיוניים.
התרד שלנו גדל
בתנאים שלו
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
טעם אדמתי עמוק ומרקם בשרני ומושלם למילוי, פשטידות וסלטים
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
23
2.9
3.6
0.4
0
79
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
התרד שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.
דרך חדשה לארוז… תרד
האריזה הטכנולוגית
טריות בכל פעם מחדש
טרי זה הכי טעים. זו בדיוק הסיבה שארזנו את את המוצר שלנו ככה:
אריזה מחבקת, עוטפת עם טכנולוגיה ששומרת על טריות וחיי מדף ארוכים.
טכנולוגיה בשקית
חרירים זעירים לשחרור אוויר וטכנולוגיית אנטי פוג שמונעת התאספות של אדים וטיפות מים, מושכת אותם לדפנות כדי שלא יסתירו או יהרסו את היופי שנמצא בפנים.
מחזירים אהבה לסביבה
האריזה שלנו שומרת לא רק הטריות אלא גם על הסביבה ומיוצרת משרף עצים, בטוחה למגע עם מזון ועומדות בכל התקנים הנדרשים, ומעבר.