סלרי
כדי להציע לכם את הסלרי המושלם – פריך, קראנצ'י ומלא טעמים – אנחנו מקפידים על טמפרטורה מבוקרת, לחות מדויקת והמון מים.
הסלרי עשיר בערכים תזונתיים, חומצה פולית וסיבים והוא נהדר בשייק, בקציצות ובסלטים טריים.
הסלרי שלנו גדל
בתנאים שלו
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
הסלרי נחשב כירק וניתן לאכול אותו בצורתו הטריה ולהוסיף אותו לסלטים, למרקים ולפשטידות. ניתן לאכול את הסלרי כעלים, כגבעולים, כשורש ואף כזרעים. לסלרי טעם דומיננטי מאוד ומעניק טעם עשיר למאכלים אליהם הוא מתווסף.
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
סיבים תזונתיים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
16
0.69
2.97
0.17
1.6
0
80
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
הסלרי שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.
דרך חדשה לארוז… סלרי
האריזה הטכנולוגית
טריות בכל פעם מחדש
טרי זה הכי טעים. זו בדיוק הסיבה שארזנו את את המוצר שלנו ככה:
אריזה מחבקת, עוטפת עם טכנולוגיה ששומרת על טריות וחיי מדף ארוכים.
טכנולוגיה בשקית
חרירים זעירים לשחרור אוויר וטכנולוגיית אנטי פוג שמונעת התאספות של אדים וטיפות מים, מושכת אותם לדפנות כדי שלא יסתירו או יהרסו את היופי שנמצא בפנים.
מחזירים אהבה לסביבה
האריזה שלנו שומרת לא רק הטריות אלא גם על הסביבה ומיוצרת משרף עצים, בטוחה למגע עם מזון ועומדות בכל התקנים הנדרשים, ומעבר.