רוקולה
יש שני דברים שהרוקולה שונאת – הראשון זה שקוראים לה אורוגולה (זה לא אותו ירק!) והשני, לחות.
כדי לגדל באושר עלים גבוהים, רכים וירוקים היא מקבלת אצלנו חממה בטמפרטורה מדויקת והמון
מים. הרוקולה מלאה בברזל וסיבים תזונתיים ויש לה כוחות קסם – היא הופכת כל כריך "פשוט" לכזה של בית קפה.
הרוקולה שלנו גדל
בתנאים שלו
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
מלאה בברזל, סיבים תזונתיים והופכת כל כריך "פשוט" לכזה של בית קפה
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
סיבים תזונתיים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
25
2.58
3.65
0.66
1.6
0
27
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
הרוקולה שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.
דרך חדשה לארוז… רוקולה
האריזה הטכנולוגית
טריות בכל פעם מחדש
טרי זה הכי טעים. זו בדיוק הסיבה שארזנו את את המוצר שלנו ככה:
אריזה מחבקת, עוטפת עם טכנולוגיה ששומרת על טריות וחיי מדף ארוכים.
טכנולוגיה בשקית
חרירים זעירים לשחרור אוויר וטכנולוגיית אנטי פוג שמונעת התאספות של אדים וטיפות מים, מושכת אותם לדפנות כדי שלא יסתירו או יהרסו את היופי שנמצא בפנים.
מחזירים אהבה לסביבה
האריזה שלנו שומרת לא רק הטריות אלא גם על הסביבה ומיוצרת משרף עצים, בטוחה למגע עם מזון ועומדות בכל התקנים הנדרשים, ומעבר.