נבטי אפונה

חמודים, עשירים בברזל, סידן ומקור מעולה לאשלגן, מנגן וחומצה פולית שחשובה במיוחד לנשים בהריון. מוסיפים בריאות ורעננות לשולחן, יש להם טעם ייחודי ומתקתק, וחלק שיקפיץ לשמיים כל סלט.

הנבטים שלנו גדלים
בתנאים שלהם

ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..

טעם ייחודי ומתקתק שמוסיף בריאות ורעננות לשולחן

ערכים תזונתיים

אנרגיה (קלוריות)

חלבונים (גרם)

פחמימות (גרם)

סך השומנים (גרם)

כולסטרול (מ״ג)

נתרן (מ״ג)

100 גרם

124
8.8
27.1
0.68

0

20

הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל

הנבטים שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.