בצל ירוק
את זה שהבצל הירוק מתאים לאינספור סלטים, תבשילים ומאפים בטח כבר ידעתם. אבל ניסיתם לצלות אותו פעם על הגריל? מעדן אמיתי. חוץ מטעם עשיר וחרפרף, הוא עוזר לשמור על הלב וכלי הדם, מחזק את העצמות ומלא בויטמינים.
הבצל שלנו גדל
בתנאים שלו
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
לבצל הירוק טעם מעט חריף וחזק, וכמו הבצל הלבן והסגול. את הבצל הירוק מומלץ להוסיף לסלטים, לסנדוויצ`ים, לפשטידות.
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
סיבים תזונתיים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
32
1.83
7.34
0.19
2.6
0
16
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
הבצל שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.
דרך חדשה לארוז… בצל
האריזה הטכנולוגית
טריות בכל פעם מחדש
טרי זה הכי טעים. זו בדיוק הסיבה שארזנו את את המוצר שלנו ככה:
אריזה מחבקת, עוטפת עם טכנולוגיה ששומרת על טריות וחיי מדף ארוכים.
טכנולוגיה בשקית
חרירים זעירים לשחרור אוויר וטכנולוגיית אנטי פוג שמונעת התאספות של אדים וטיפות מים, מושכת אותם לדפנות כדי שלא יסתירו או יהרסו את היופי שנמצא בפנים.
מחזירים אהבה לסביבה
האריזה שלנו שומרת לא רק הטריות אלא גם על הסביבה ומיוצרת משרף עצים, בטוחה למגע עם מזון ועומדות בכל התקנים הנדרשים, ומעבר.