אפונת שלג
לאפונת השלג יש תרמילים רחבים ועדינים, בתוכם נחים אפונים קטנטנים. כדאי ואפילו מומלץ לאכול את כולה כי היא עשירה בויטמין C, ויטמין A, ברזל, סיבים וסיבים תזונתיים. 10 דקות בתנור, מלח ומעט מיץ לימון זה כל מה שהיא צריכה כדי להפוך לתוספת פריכה.
האפונת שלנו גדלה
בתנאים שלה
ערכים תזונתיים,
ועוד קצת..
תוספת בריאה, קלה ומהירה שנאכלת בשלמותה
ערכים תזונתיים
אנרגיה (קלוריות)
חלבונים (גרם)
פחמימות (גרם)
סך השומנים (גרם)
סיבים תזונתיים (גרם)
כולסטרול (מ״ג)
נתרן (מ״ג)
100 גרם
149
6.36
33.06
0.5
2.1
0
17
הערכים התזונתיים באדיבות אתר FoodsDictionary – מילון האוכל של ישראל
האפונה שלנו, בעמק המעיינות, זמן אביב, זריחה.