בבית שלכם

הירקות והירוקים שלנו מגיעים אליכם למטבח ומביאים איתם אנרגיה ירוקה, טריות מפתיעה ויהיו שם במקרר בשביל להכניס קראנצ' ועניין למשך הרבה זמן.

איך הם שומרים ככה על טריות? בזכות האריזה חדשנית שנשארת אטומה בכל פתיחה וסגירה והמשאיות שיוצאות מהשדה ישר אליכם כדי לעשות לכם את היום טרי ובריא בכל בוקר מחדש.

טריות שמרגישים

מתכונים ירוקים

עם היפות שלכם במקרר...

הקראנצ'יות של הפטרוזיליה, התלתלים של החסה והחמאתיות של הקייל…תרגישו חופשי לתייג sadot_baemek@

שקוף? שקוף

האריזות שלנו שקופות כדי שתוכלו לראות לראות את היופי הזה! למה שרק אנחנו נהנה 🙂

פחות אוויר, יותר טרי

האריזות שלנו אפשר לפתוח ולסגור 300 פעמים, וזה ירגיש כמו בדיוק כמו בפעם הראשונה.

ערנות שיא

הגידולים שלנו נשארים רעננים לאורך זמן, לא מתעייפים אחרי שימוש אחד ותמיד מוכנים להכניס חיים וצבע משגע לכל סלט, תבשיל או מרק!

שייק ירוקים

רכיבים:
חצי אננס קלוף , 3 ענפי סלרי, 3 גבעולי קייל/מנגולד, עלים מ-3 ענפי נענע, כוס מיץ תפוחים צלול, חצי כוס קרם קוקוס, מיץ מ-1 יח' ליים, כוס קוביות קרח, כפית צ'יה להגשה.
אופן הכנה:
1. שוטפים את העלים הירוקים, קולפים וחותכים אננס.
2. מעבירים את כל החומרים (מלבד הצ'יה) לבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
3. יוצקים לכוסות, מפזרים מעט צ'יה ומגישים.

סלט חסות, תאנים וגבינה

רכיבים:
חצי ראש אייסברג חתוך גס, חצי חסה לאליק מופרדת לעלים, חופן רוקט, חופן כוסברה, 3-4 יח' תאנים חתוכות, 100 גרם גבינת עיזים שברה חתוכה או מפוררת, 1 כף בלסמי מצומצם, רבע כוס שמן זית, 2 כפות גפרורי שקד קלויים, קורט נדיב מלח אטלנטי.
אופן הכנה:
1. מסדרים את העלים, עשבי התיבול התאנים והגבינה בקערה רחבה
2. יוצקים מעל בלסמי, שמן זית, צנובר ומלח.
3. מערבבים ומגישים.

צ'יפס קייל אפוי

רכיבים:
10 עלי קייל דינוזאור, 1 כף עלי טימין, רבע כוס שמן זית, 1 כפית מלח גס.
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מסדרים את עלי הקייל על מגש עם נייר אפייה.
3. מברישים בשמן זית, מפזרים עלי טימין ומלח גס.
4. אופים 5-10 דקות או עד שהעלים פריכים.

קנקן ליים

רכיבים:
ענף קטן שיבה, 3 ענפי נענע, 4 עלי מרווה, פלחים מ-1 ליים, 1-2 כפות דבש.
אופן הכנה:
1. ממלאים קנקן תה בכל מרכיבים (שומרים מעט נענע ופלחי ליים להגשה)
2. יוצקים מים רותחים לקנקן וממתינים לפחות 10 דקות. מסירים את העלים ומניחים להצטנן.
3. ממלאים כוסות הגשה בקוביות קרח, ממלאים בתה ומקשטים בנענע וליים.

פסטו ג'נובזה

רכיבים:
1 צרור בזיליקום, 1 כוס תרד ניו זילנדי, 1 שן שום, 2 כפות פרמז'ן מגורר, 2 כפות צנובר קלוי, חצי כפית מלח גס, רבע כוס שמן זית.
אופן הכנה:
1. קולים צנובר במחבת על להבה בינונית עד צבע שחום.
2. כותשים במכתש ועלי את שאר הרכיבים (מלבד שמן הזית) עד מרקם חלק.
3. מוסיפים שמן זית ושומרים במקרר בצנצנת.

ברוקולי בצריבה

רכיבים:
1 חבילה פרחי ברוקולי חצויים, 1 כפית שמן זית, רבע כוס רוטב צדפות, קורט פלפל שאטה גרוס, 10 גבעולי עירית קצוצים.
אופן הכנה:
1. מרתיחים מי מלח בסיר רחב וחולטים את הברוקולי למשך דקה.
2. מוציאים את הברוקולי לקערה ובנתיים מחממים פלאנצ'ה או מחבת פסים על להבה גבוהה.
3. מזלפים שמן זית וצורבים את הברוקולי מצד אחד ומברישים ברוטב צדפות.
4. הופכים לצידו השני ומברישים שוב.
5. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל עירית ושאטה.